M1cuTzuL member
Numarul mesajelor : 2 Puncte : 4 Data de inscriere : 15/11/2009 Varsta : 31 Localizare : Bucuresti, Sec 5, Rahova
| Subiect: As dori sa ajut acest srv !!!!! Dum Noi 15, 2009 10:29 pm | |
| Nume : M1cuTzuL
Ip : 89.114.70.113
Varsta : 16 ani fac in curand 17
Experienta : cata experinta aveti cu adminul vreo 4 ani pe amx mode si vreo 2 admin pe admin mode/ CS-ul pai joc de la varsta de 7 ani cand ma duceam in calculatoare si jucam cs 1.3
Motiv : Motivul sa scap sr de codati stiu ca este la inceput am mai fost pe o comunitate care la fel a fost al inceput si akuma este printre primele din romania nu dau nume si are 8 srv de uwc3 si unu simplu si sute de playeri as vrea sa fac si aceasta comunitate la fel de iubita si ingrijita fara codati akuma colcaie de codati la orice ora a zilei si admin iocu alt fapt dau cu he joaca cu 5.1 dau teleport pe snow pe hp dau cu grenazi deci totul este la 0 pe acest srv si as vrea chiar sal ajut deoarece este nou si sunt convins ca intrun an max 2 aceasta comunitate va vi destul de mare
Grad : //Moderator - Ban //
posesor STEAM : NU | |
|
Black_Deagle Administrator
Numarul mesajelor : 182 Puncte : 412 Data de inscriere : 13/07/2009 Varsta : 39 Localizare : constanta
| Subiect: Re: As dori sa ajut acest srv !!!!! Lun Noi 16, 2009 12:17 am | |
| Frumoasa cerere
Nu uitat Toti Admini Sunt Obligati sa tina Minim 10 Redirecte.....
Admis...
.Ai grije la Regulament
| |
|
M1cuTzuL member
Numarul mesajelor : 2 Puncte : 4 Data de inscriere : 15/11/2009 Varsta : 31 Localizare : Bucuresti, Sec 5, Rahova
| Subiect: Re: As dori sa ajut acest srv !!!!! Lun Noi 16, 2009 12:56 am | |
| Sa imi dai id tau sa tin alea 10 redirecturi dar sa stii ca nu tin non stop pc sau baga tu id meu lovesteaua_forever de mees si de skype m1cutzul.09 | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: As dori sa ajut acest srv !!!!! | |
| |
|